Voor groepen jeugdige vrijwilligers die samen op reis gaan naar een project in het buitenland verzorgen we een reisvoorbereidingstraining en kunnen we op verzoek ook de reis begeleiden. De reisvoorbereidingstraining bestaat uit interactief leren wat intercultureel werken betekent en met je doet, teambuilding en wat persoonlijke groei en ontwikkeling betreft ontdekken hoe je door een goede voorbereiding zoveel mogelijk uit zo’n reis kunt halen.

Op verzoek begeleiden we ook reizen naar een buitenlands project. Zo hebben we ervaring met groepsreizen naar het project in Zuid-Chili en projectbezoeken naar verschillende andere landen. We hebben tevens ervaring met de jongerenreis naar Roemenië in 2013 i.s.m. PKN uit Zuidlaren en werken in 2016 samen met de Dorpskerk in Vries om opnieuw met jongeren naar Roemenië af te reizen. Niet alleen Roemenië maar ook andere projecten waar Plaats de wereld bij betrokken is kunnen de reisbestemming zijn.

Voor meer informatie over de reis naar Roemenië in 2016 en toekomstige reizen kun je onze contactpagina gebruiken. Of kijken op onze Facebook pagina.