Maak kennis met onze sponsors:

Vacht & Dacht uit Roden

Een jong dynamisch bedrijf in Roden dat van prachtige natuurlijke vachten, dacht spint. Dacht is een oud Nederlands woord voor garen.
Wat Vacht & Dacht en Plaats de Wereld gemeen hebben? Passie voor de wereld waarin we leven en natuurlijk en duurzaam leven en produceren én oog voor mensen.
Elk garen van Vacht & Dacht heeft een verhaal: verbonden met duurzame producenten van wol in Afrika, Azië en in Nederland.
Naast sponsoring werken we ook samen met Vacht & Dacht: we maken prototypen van hun garen in het atelier en hopen in de toekomst gezamenlijk stageplekken voor maatschappelijke activering aan te bieden voor mensen die een steun in de rug kunnen gebruiken om weer een actieve plek in de maatschappij te kunnen vinden.

Lees meer over dit unieke bedrijf op hun website.http://www.vachtendacht.nl/

Arch-Green uit Groningen

Mark van Seventer, ingenieur, ondernemer én wereldburger, is eigenaar van Arch-Green. Een bedrijf voor advisering en projectontwikkeling op het gebied van circulaire economie en groene energieprojecten. Out of the box denken, over grenzen heen meewerken aan oplossingen voor wereldissues, dat is wat Mark van Seventer en Plaats de Wereld verbindt. Daarom is Arch-Green een van de sponsoren van Plaats de Wereld om ons te helpen ons stukje te kunnen doen in circulaire economie op lokaal niveau in verbondenheid met projecten elders in de wereld.