Plaats De Wereld biedt een inspirerende en gezellige sfeer met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en werkzaamheden, waaronder vrijwilligerswerk, begeleid werk en stagemogelijkheden.

Vrijwilligerswerk. Plaats De Wereld is een dynamisch jong bedrijf met veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Als jij graag betekenisvol bezig bent en in teamverband de handen uit de mouwen wilt steken, neem dan vooral contact met ons op. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Kijk op Facebook of lees de Nieuwsbrief en lees welke hulp we op dit moment kunnen gebruiken of lees meer voor de vacatures.........

Begeleid aan het werk. Voor (jonge) mensen die op zoek zijn naar een veilige of stimulerende plek om werkritme op te bouwen of te ontdekken hoe ze hun leven vorm kunnen geven, bieden we begeleiding bij dit proces. Dikwijls zal het hierbij gaan om mensen die ver van de arbeidsmarkt afstaan en die hier een eerste stap zetten naar terugkeer in het reguliere arbeidspatroon.

Is een baan (nog) een brug te ver? Plaats De Wereld is een plek om de draad weer op te pakken en doelgericht te werken aan persoonlijke doelen. We zetten ons er samen voor in dat mensen na afloop van een traject bij Plaats De wereld een stevige stap hebben gezet in termen van bemiddelbaarheid en energie en zin hebben om zich binnen hun mogelijkheden in te zetten in de maatschappij. Het gevarieerde aanbod in activiteiten en de professionele begeleiding maken Plaats De Wereld ook tot een goede partij voor verwijzende instanties.

(Maatschappelijke) stage. Er zijn volop mogelijkheden om stage te lopen bij Plaats de Wereld. Neem contact op voor meer informatie.

Spullen gezocht. Plaats De wereld is een duurzaam bedrijf waarin hergebruik een belangrijke rol speelt. Houdt onze Facebookpagina en Nieuwsbrief in de gaten om te zien naar welke spullen we op zoek zijn.