Plaats de Wereld is een stichting met ANBI-status in Vries. We bestaan 4 jaar en hebben mooie resultaten: 5000 bezoekers per jaar, bijna 100 vrijwilligers en meer dan 75 mensen die een community hebben gevonden in onze werk- en pleisterplaats, Voor sommigen is dit de plek om de draad van een sociaal actief leven weer op te pakken (mensen met psychische of chronische ziekte, handicaps of sociaal isolement). Voor het runnen van deze werk- en pleisterplaats zijn we afhankelijk van giften en sponsoring. Daarom hebben we de club van 100 vrienden en een sponsoractie.

Sponsoractie

We zoeken 12 sponsors die elk met €1200,- per jaar de ontmoetingsplek financieel mogelijk maken: voor elke maand dus 1 sponsor. Sponsors zijn voor ons belangrijk, daarom bieden we graag een voor u interessante tegenprestatie. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden van sponsoring.
Kennismaken met bedrijven die ons al sponsoren, lees meer......

Vrienden worden: de club van 100

Plaats de Wereld heeft een club van 100 Vrienden. De vriendenactie maakt educatieve activiteiten en de ontmoetingsfunctie van atelier en tuin mogelijk. Er zijn in totaal 100 vrienden nodig die Plaats de Wereld met €100,- per jaar ondersteunen. Giften zijn fiscaal aftrekbaar want we hebben de ANBI-status.

We ontmoeten onze vrienden graag regelmatig. Daarom informeren we de ‘Vrienden van Plaats de Wereld’ als eerste over ontwikkelingen en uitnodigen voor onze activiteiten. Op onze jaarlijkse vriendenavond geven we informatie over onze plannen voor het nieuwe jaar onder het genot van een wereldhapje en drankje.

Je kunt je als vriend aanmelden door ons te mailen. Wij sturen je dan aanvullende vrienden- informatie toe of je maakt je bijdrage rechtstreeks over op rekeningnummer

NL 84 TRIO 0254 6628 11 t.n.v. Stichting Plaats de Wereld o.v.v. vriendenactie.