Zonder op reis te gaan kun je bij Plaats de Wereld in groepsverband ontdekken wat de wereld te bieden heeft, interactief ervaren en leren hoe mensen wereldwijd leven en ontdekken hoe iedereen kan bijdragen aan een eerlijker en duurzamer wereld. Met Plaats De Wereld kun je alle kanten uit voor een originele groepsactiviteit voor een groep van minimaal 8 personen. Teamdag, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of een familiebijeenkomst? Er kan gekozen worden uit drie thema’s:

- Workshop wereldkoken: Tijdens de workshop wereldkoken maak je kennis met kooktechnieken uit de hele wereld en het resultaat.... dat eet je samen op. Samen koken: keuze uit wereldfingerfood, Afrikaans of Latijns Amerikaans koken, of in de periode mei tot oktober koken uit de natuur.

Met duidelijke instructie en begeleiding ontdek je hoe elders op de wereld eten wordt bereid. De workshops Wereldkoken zijn geschikt voor teambuilding, familiedagen maar ook voor kinderen en scholen. Waar mogelijk koken we in de buitenlucht. Er kan gekozen worden uit de volgende thema's:

  • De Afrikaanse keuken, keuken boven een vuurtje
  • Wereldfingerfood, een keur uit kleine hapjes uit de hele wereld
  • De Aziatische keuken, met technieken als stomen, wokken en grillen

- Creatieve workshop: met een individueel of groepswerkstuk. Variërend van vilt tot houtbewerking, schilderen tot creatief hergebruik van oude kleding.

- Maatschappelijk betrokken groepsactiviteit, bedrijfsuitje of teambuilding.

We stellen graag een programma samen dat aansluit bij jullie wensen en bedrijfscultuur. De elementen teambuilding, ontspanning, maatschappelijk bijdragen en culinaire omlijsting kunnen naar keuze worden ingezet. Een actief programma met het accent op teambuilding kan bestaan uit sportieve of maatschappelijk verantwoorde buitenactiviteiten in combinatie met de wereldkeuken, workshops of muziek.

Voor het opvragen van informatie kun je onze contactpagina gebruiken.