Winkel

Producten voor wereldburgers.

In de webwinkel verkopen we handgemaakte producten van gerecyclede en natuurlijke materialen. Het zijn producten met een verhaal want ze zijn ingegeven door technieken, folklore of inspiratie van ver. Elk werkstuk is uniek en met liefde en aandacht ontworpen en gemaakt in ons atelier. Bovendien draagt elk product bij aan betere kansen wereldwijd want de inkomsten delen we met kleinschalige ontwikkelingsprojecten (link naar projecten in Afrika, Chili en Kirgizië).

De producten zijn te koop in onze galerie in Vries. Deze is maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 – 17.00 uur open én op afspraak. We vertellen dan graag de verhalen achter de producten. Maar je kunt ook rechtstreeks online bestellen. Onder Wereldthema’s staan de producten van Afrika, Centraal Azië, Hollands Glorie en Patagonië. Iedere donderdag maken we de bestellingen klaar voor verzending, de verzendkosten komen voor rekening van de koper.

We hopen dat onze webwinkel je inspireert om ook zelf aan de slag te gaan en als we je hierbij kunnen helpen met een workshop of demonstratie, dan horen we dat graag. Kijk ook eens bij ons workshopaanbod.

Veel plezier in de webshop of tot ziens in onze galerie.