Open Dag op zaterdag 1 Juni

PdWNieuws

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij Plaats de Wereld?
Graag nodigen we je uit voor onze Open Dag op zaterdag 1 juni van 13.00 – 16.00 uur.

Ons erf in hartje Vries bruist! Meer dan 100 mensen doen wekelijks mee in de activiteiten, variërend van de vrijwilligers in tuin, ateliers, keuken en kruidenwerkplaats tot deelnemers aan workshops en lezingen. Tijdens de open dag presenteren we waar we de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest:
We hebben ons verdiept in land en cultuur van India en de verhalen rond de textielindustrie. Om hier uitdrukking aan te geven zijn in de ateliers o.a. met hergebruikt textiel mooie kunstwerken gemaakt die de nieuwe collectie voor de winkel vormen en is er een tentoonstelling over de dilemma’s rond een eerlijke en duurzame kledingkast.
Tijdens de Open Dag laten we dit graag zien. Op het programma staat verder een verhalenverteller, mini-workshops atelier, keuken en kruiden, presentatie van onze partnerprojecten in andere werelddelen en nog veel meer. Tijdens de open dag is er natuurlijk ook gelegenheid om te genieten van tuin en gebouw onder het genot van wereldhapjes.
Entree is gratis, voor hapjes en drankjes is een strippenkaart te koop.

Een mooie gelegenheid om te kijken of vrijwilliger zijn bij Plaats de Wereld iets voor jou is.
We hopen jullie op 1 juni te begroeten!