Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij Plaats de Wereld (voor kinderen vanaf 4 jaar) neemt je mee op een leuke en leerzame ontdekkingsreis in de boeiende en veelkleurige wereld waarin we leven. De wereld beleef je bij Plaats de Wereld: een fietstaxi uit India staat voor je klaar, de keuken is een open vuurtje met een pan erboven, ga je nog verder dan sta je oog in oog met een echte nomadentent uit Mongolië. Dan de workshopruimte in met spullen uit de hele wereld. En dan heb je nog niet eens alles gezien…

Stap in de schoenen van een Masai-krijger, kijk door de bril van een nomade uit Mongolië of trek de kleren aan van een amazone-indiaan. Of misschien kruip jij liever in de huid van de dieren in het bos met een natuurfeestje. Dit feestje vergeet je nooit meer!

Er zijn thema’s voor elke leeftijd. Je kunt kiezen voor een feestje in de sfeer van Afrika, Azië of Zuid Amerika, een wereldreis of een back-to-basic-natuurfeestje. Ieder feestje bestaat uit een leuke mix van activiteiten: creatief, koken, verhaal of toneel, een actief spel buiten, het kan allemaal. We overleggen altijd even van te voren met jou en je ouders zodat het feestje past bij wat jij leuk vindt.

Voor het opvragen van informatie kun je onze contactpagina gebruiken.

Foto's