Teamuitjes & vergaderlocatie

Ons werelderf is een mooie plek voor teambuilding, teamuitjes of als unieke vergaderlocatie voor groepen van 10 – 25 personen.

Vergaderlocatie

In ons gebouw zijn verschillende ruimtes, ieder met een eigen sfeer en unieke inrichting. Zo staat er op de zolder een yurt, een Mongoolse vilttent, is er een kruidenwerkplaats met uitzicht op de dorpstuin en is er onze Mexicaanse cantina met serre en suite.

We verhuren de ruimtes als zakelijke vergaderruimte en niet voor workshops of privé aangelegenheden zoals feesten of partijen.

Onze eigen catering
We verzorgen koffie/thee met huisgemaakte bakseltjes, watertjes en indien gewenst een eenvoudige lunch of borrel. Onze keuken is overwegend plantaardig, biologisch en we werken met fair trade en seizoensproducten. De recepten komen uit alle windstreken en worden bereid door een multicultureel keukenteam.

 

Workshops

Wat betreft workshops bieden we ons eigen programma met allerhande workshops op het gebied van de wereldkeuken, zelfvoorzienend leven en een groene leefstijl. Onder het tabblad workshops staat ons reguliere aanbod. Hiernaast bieden we allerhande kookworkshops, variërend van hapjes tot een complete maaltijd.
Onze workshops zijn prima geschikt voor teambuilding of een bedrijfsuitje en we stellen graag een programma op maat samen.

Een paar voorbeelden:

  • samen wereldhapjes maken en vervolgens een wereldtapas/fingerfoodbuffet met als afsluiting een wereldverhaal in de Mongoolse yurt op zolder.
  • In het voorjaar een workshop eten uit de natuur met een wandeling waarbij wilde planten, kruiden en bloesem worden geplukt, dan samen de keuken in om hier een maaltijd of borrelhapjes van te bereiden en afsluiten met een proeverijtje.
  • Teambuildingworkshop rond de Afrikaanse Adinkrasymbolen: symbolen met deugden, wensen, normen en waarden die je aan elkaar kunt geven, iets van jezelf kunt laten zien of kunt bespreken wat je belangrijk vindt in je  leven of werk. De symbolen worden traditioneel op stof of gebruiksvoorwerpen gestempeld.

 

Hou er rekening mee dat onze agenda snel vol zit, dus neem vroegtijdig contact met ons op om data en mogelijkheden te bespreken.