Meewerken

Plaats de Wereld biedt een inspirerende en gezellige sfeer met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en werkzaamheden, waaronder vrijwilligerswerk, begeleid meewerken, dagbesteding en stagemogelijkheden.

Vrijwilligerswerk
Plaats de Wereld is een dynamisch jong bedrijf met veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Als jij graag betekenisvol bezig bent en in teamverband de handen uit de mouwen wilt steken, neem dan vooral contact met ons op. Bij de vacatures lees je welke hulp we op dit moment kunnen gebruiken of maak een afspraak om te horen hoe jij kunt bijdragen. Kijk hier voor de actuele vacatures »

Begeleid aan het werk
Voor (jonge) mensen die op zoek zijn naar een veilige of stimulerende plek om werkritme op te bouwen of te ontdekken hoe ze hun leven vorm kunnen geven, bieden we begeleiding of dagbesteding. Is een baan (nog) een brug te ver? Plaats de Wereld is een plek om de draad weer op te pakken en doelgericht te werken aan persoonlijke doelen. We zetten ons er samen voor in dat mensen na afloop van een traject bij Plaats de wereld een stevige stap hebben gezet in termen van bemiddelbaarheid en energie en zin hebben om zich binnen hun mogelijkheden in te zetten in de maatschappij. Het gevarieerde aanbod in activiteiten en de professionele begeleiding maken Plaats de Wereld ook tot een goede partij voor verwijzende instanties.

(Maatschappelijke) stage
Er zijn volop mogelijkheden om stage te lopen bij Plaats de Wereld. Neem contact op voor meer informatie.